Verhuisbedrijf Apeldoorn

scan0168Verhuizen is een vak. Daarom werken er bij GJM Dienstverlening bv gediplomeerde verhuizers.

Een verhuizing uitbesteden aan een verhuisbedrijf is een grote stap het gaat vaak om vertrouwen. Kun je je persoonlijke spullen toevertrouwen aan iemand anders dan u zelf? Ons antwoord hierop is JA! Uw waardevolle spullen zijn bij ons in goede handen. We werken met een hecht team van gediplomeerde verhuizers die goed op elkaar zijn ingespeeld. We gebruiken de juiste gereedschappen, materialen en uitrustingen. Laat uw verhuizing onze zorg zijn.

Een verhuizing is maatwerk

Iedere verhuizing is anders. Graag komen wij bij u thuis om de bereikbaarheid en toegankelijkheid van locatie te bekijken om een juiste inschatting te kunnen maken op het volume en of er speciale gereedschappen of handelingen vereist zijn zoals verhuislift, inpakmateriaal en het aantal verhuizers. Wij opereren in de regio Apeldoorn. U kunt een offerte afspraak aanvragen op de contact pagina.

Verzekering

Mocht er onverhoopt toch iets voorvallen tijdens de verhuizing dan biedt onze uitgebreide verzekeringspolis uitkomst. Uw inboedel is bij ons aanvullend verzekerd voor een maximum van € 100.000 (Euro).

Verhuizing en en rondom Apeldoorn?

DSC_0048Heeft u een verhuizing in en rondom Apeldoorn? Wij kijken graag met u verder voor de mogelijkheden voor een verhuizing. U kunt contact opnemen met: 06 – 222 3 99 00 of info@gjmd.nl